Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Vraag het ons gerust! Direct een duidelijk antwoord op al uw vragen.

  • 0180 - 68 11 61
  • info@autobedrijfblok.nl

Loop alvast online door de showroom!

Autobedrijf Ouderkerk aan den IJssel

Sinds 1986 vindt u ons aan de IJsseldijk Noord in Ouderkerk aan den IJssel. Autobedrijf Blok is gespecialiseerd in Opel. Alle andere automerken zijn ook in goede handen bij ons Bosch Car Service-bedrijf. U kunt bouwen op onze autokennis en bent dan ook aan het goede adres voor een APK-keuring en onderhoudswerkzaamheden. Ook kunt u bij ons een gebruikte of nieuwe auto kopen. Zien we u in de showroom?

Waarom ons autobedrijf in Ouderkerk aan den IJssel?

Service waar u wat aan heeft
Het maakt niet uit wat uw vraag is, wij lossen het graag voor u op. Met een beetje geluk is de reparatie snel gedaan en neemt u uw auto direct weer mee. Zo niet, dan is er de mogelijkheid van een vervangende auto of fiets. Autobedrijf Blok in Ouderkerk beschikt over een geavanceerde werkplaats met alle nodige voorzieningen, ook voor elektronische problemen. Met onze moderne remmen-, banden- en airco service gaat u weer veilig én tevreden de weg op.

Persoonlijk contact
Ons gekwalificeerde team staat altijd voor u klaar! Ons bedrijf ligt vlakbij plaatsen als Lekkerkerk, Bergambacht, Gouderak en Capelle aan den IJssel. Bezoek dus gerust onze showroom aan de IJssel of bel voor een afspraak: 0180 - 68 11 61.