Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Vraag het ons gerust! Direct een duidelijk antwoord op al uw vragen.

  • 0180 - 68 11 61
  • info@autobedrijfblok.nl

Loop alvast online door de showroom!

Opel Ouderkerk

Een Opel-specialist in Ouderkerk aan den IJssel? Ja, dat is Autobedrijf Blok aan de IJsseldijk Noord. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van het merk Opel. Ook het onderhoud van uw auto van het merk Opel is bij ons in goede handen.

Kwaliteit staat bij Blok centraal

"Kwaliteit voor een betaalbare prijs staat bij ons centraal", aldus Peter Blok, de eigenaar van Autobedrijf Blok. Gecombineerd met innovatieve technieken, zorgt dat zorgt voor plezierig rijden voor automobilisten. Zeker als u veel op de weg zit. Reden voor Autobedrijf Blok om al sinds 1986 graag met Opels te werken. Onze medewerkers zijn hier dan ook op getraind.

Opel expert in Ouderkerk

Het team van Autobedrijf Blok heeft alle vakkennis in huis als het om Opel gaat. Als u uw Opel door ons laat onderhouden, betekent dit voor u dat uw auto altijd in topconditie verkeert. Wij hebben de beste onderdelen voor uw auto in huis. Bent u op zoek bent naar een Opel, kom dan gerust bij ons langs. De koffie staat klaar in onze showroom in Ouderkerk aan den IJssel. Wij kennen alle types van dit mooie merk door en door!