Heeft u vragen of heeft u hulp nodig?

Vraag het ons gerust! Direct een duidelijk antwoord op al uw vragen.

  • 0180 - 68 11 61
  • info@autobedrijfblok.nl

Loop alvast online door de showroom!

Nieuwe auto's

Bent u van plan om een auto te kopen? Autobedrijf Blok helpt u aan de auto die past bij uw wensen en rijgedrag. Als universeel autobedrijf kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van een gebruikte of nieuwe auto. Onze specialisatie betreft Opel. Heeft u al een kijkje genomen bij onze occasions? Bekijk ons aanbod vanaf uw bank thuis! 

Bezoek onze showroom in Ouderkerk aan den IJsselU kunt in onze showroom op uw gemak rond onze auto's lopen. Wij hebben altijd zo'n 30 occasions op voorraad. Ga gerust in een auto zitten om te kijken of het iets voor u is. Staat de auto van uw dromen er niet bij? Dan gaan wij graag op zoek voor u! 

BOVAG garantie

U krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro een BOVAG Garantiebewijs en dus 6 maanden BOVAG garantie. Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Bij aankoop van een gebruikte auto jonger dan 5 jaar heeft u ook de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 1 jaar.

meer informatie 

Wist u trouwens dat al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en nieuwe APK-keuring?

Kom dus snel langs of bel: 0180 - 68 11 61.