Werkplaats

Autobedrijf Blok is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Als Bosch Car Service bedrijf beschikken we over een moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur. Met de nieuwste snufjes op het gebied van auto elektronica kunnen wij een defect in uw auto snel lokaliseren en vakkundig repareren. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Blok kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van een leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Werkplaats afb 1.jpeg