Autoschadeherstel

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het ene moment rijdt u zorgeloos in uw auto en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding, waardoor u schade kunt hebben aan uw auto. Gelukkig kunt u terecht bij Autobedrijf Blok. 

We begrijpen dat schade aan uw personen- of bedrijfsauto vragen bij u op kan roepen. Wij zorgen voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. Ook kunnen wij de schadeafwikkeling voor u verzorgen. Kortom, de allerbeste service om u en uw auto weer zo snel mogelijk veilig de weg op te laten rijden.

Voor het herstellen van uw autoschade is Autobedrijf Blok al jaren een partner voor vakkundige begeleiding. Denkt u aan hulp bij het invullen van het schadeformulier, het regelen van vervangend vervoer en uiteraard de schadereparatie zelf. Ook bij afhandeling van een "Total loss-schade" zetten wij ons volledig voor u in.

Kleine parkeerdeukjes kunnen bij Autobedrijf Blok hersteld worden, zonder dat er plaat- en spuitwerk aan te pas komt. Een irritant deukje kan dus vaak relatief goedkoop worden weggewerkt.

Bij schade-afhandeling en schadereparatie stellen wij gratis vervangend vervoer beschikbaar. Ook nemen wij een deel of het gehele eigen risico voor onze rekening bij schadeherstel!
Wij hanteren hierbij de richtlijnen van bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Elk detail moet kloppen om ervoor te zorgen dat uw kostbare auto veilig en in perfecte staat wordt afgeleverd. Daarbij is de kwaliteit van de mensen doorslaggevend bij de montage. De ervaring die door onze medewerkers opgebouwd is, geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Autoschadeherstel afb1.jpeg