Bandenservice

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. De vier banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk. 

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Autobedrijf Blok biedt u een compleet pakket aan als het om banden gaat: montage van nieuwe banden tot het repareren van een lekke band.

Het balanceren en het uitlijnen van de wielgeometrie verrichten wij met onze computergestuurde uitlijnapparatuur. Met moderne banden demonteer- en balanceerapparatuur en computergestuurde uitlijnapparatuur kan Autobedrijf Blok uw auto-onderstel optimaal op de weg zetten!

Bandenservice afb1.jpeg

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan online een afspraak in voor uw bandenwissel. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan bij ons opslaan. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.