Bosch Car Service Pechhulp

Autobedrijf Blok kan in combinatie met een onderhoudsbeurt Pechhulp voor u afsluiten. Een geruststellende gedachte voor u! Omdat onze medewerkers uw auto goed onderhouden en de kans op pech weten te verkleinen, kunnen wij met de Bosch Car Service Pechhulp een voordelig pakket aanbieden. Inclusief hulp in uw woonplaats en heel Europa.

Altijd adequate hulp

Of u nu ergens in Europa gestrand bent of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de Pechhulp in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, dan wordt het naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, ook in het buitenland. Vervangend vervoer staat, indien noodzakelijk, de eerste 2 werkdagen voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Uitbreiding vervangend vervoer

Indien u een grotere auto of een auto met trekhaak als vervangende auto wenst, kies dan voor de uitgebreide vervangend vervoer dekking. U krijgt dan niet alleen een zoveel mogelijk gelijkwaardige auto, maar u heeft daarnaast in het buitenland tot maximaal 30 dagen recht op een vervangende auto. Zo kun u onbezorgd uw vakantie voortzetten.

Caravan of aanhanger apart te verzekeren

In combinatie met de uitbreiding vervangend vervoer bieden wij ook aanhangwagendekking. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij het uitvallen van uw caravan of aanhangwagen. De aanhangwagen slepen we naar een vakbekwaam reparatieadres. Indien nodig zorgen wij ook voor een tijdelijkvervangend onderkomen. Waar u in Europa uw aanhangwagen ook laat repareren, u wordt kosteloos geholpen.

Werkplaats 1.jpeg